Over Ons

Verse, huisbereide gerechten, mooi gepresenteerd en geserveerd in een comfortabele sfeer.

Ons interieur richten we zo mooi mogelijk in voor jullie.

Goed eten in een gezellige sfeer!

Bij Brasserie 't Stampertje heten Inge Snijkers en haar team u van harte welkom! Al meer dan 25 jaar is 't Stampertje in het hart van Kinrooi de warme thuishaven voor elke levensgenieter.

Onze klassieke keuken, seizoensgebonden suggesties en heerlijke boekweitpannenkoek met spek zijn allemaal redenen om even binnen te springen en te genieten van onze lekkere gerechten.

Voor jong en oud

De kinderen kunnen zich urenlang vermaken op de trampolines terwijl u kan genieten van uw pasta of salade op ons zonnige terras. Ons menu biedt een ruime keuze aan heerlijke gerechten, die elke dag vers worden bereid. U kan bij ons terecht voor een lekkere croque van het huis, een warme wafel met vers fruit of konijn op grootmoeders wijze. Met onze vegetarische gerechten proberen we een gezonde en gevarieerde selectie aan te bieden zodat er voor ieder wat wils is.

Onze brasserie is gelegen aan de rand van de velden en is de ideale plek om even te bekomen van uw fietstocht met een frisse pint of een lekkere kop koffie. Neem ook eens een kijkje naar onze ijscoupes!