Heeft u een ruimte nodig?

De ideale locatie voor uw vergadering, receptie of babyborrel. Indien gewenst met een lekkere lunch of diner erbij.

Ons gezellige interieur met veel zonlicht

We bieden verschillende huurmogelijkheden aan.

Zoek je een locatie voor een vergadering, bijeenkomst, les of een leuk event? 't Stampertje heeft verschillende ruimtes die per uur, per 2 uur, per dagdeel of dag kunnen worden gehuurd. Indien gewenst zorgen wij ook graag voor de innerlijke mens. Een lekker lunch of diner behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Onze brasserie is 70m² groot, voorzien van een tegelvloer en bevindt zich op de begane grond. Er is een ruime lichtinval en het is mogelijk om gebruik te maken van een televisie, een flipover en draadloos internet.

Het Witte Huis

Naast de ruimte van onze brasserie hebben we nog een andere ruimte beschikbaar van 30m² groot. Deze ruimte is erg geschikt voor coaching, massage en workshops. In deze ruimte is het ook mogeljk om gebruik te maken van een televisie, flipover en draadloos internet, maar is er ook een massagetafel beschikbaar.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief het gebruik van de apparaten en materialen zoals televisie en massagetafel. Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

't Stampertje

Per uur:        € 30,-
Per 2 uur:     € 50,-
Dagdeel:      € 100,-
Gehele dag: € 200,-

Het Witte Huis

Per uur:        € 25,-
Per 2 uur:     € 45,-
Dagdeel:      € 80,-
Gehele dag: € 140,-

Interesse?

Neem even contact op indien je interesse hebt zodat we je kunnen inlichten over de mogelijkheden. De huurvoorwaarden kan je hier bekijken.